Gyorsabb és hatékonyabb gyártás a 3D nyomtatás segítségével!

Azért hoztuk létre a vállalkozásunkat, hogy ez a helyzet változzon, és a 3D nyomtatás lehetősége bárki számára elérhető legyen általunk, anélkül, hogy szükségessé váljon a drága készülék megvásárolása. A tempós és gyorsan kivitelezett prototípusgyártás megfelelő használata nagy mértékben megkönnyítheti és gyorsabbá teheti a terméktervezés folyamatát. Rengeteg példa alátámasztja, hogy a fejlesztés és a gyártás folyamata sokkal gyorsabbá és biztonságosabbá válik ennek a technológiának a használatával. Azonban, hogy szert tehessünk ezekre az előnyökre, ahhoz elengedhetetlen egy drága és profi 3D nyomtató, amely viszont nem túl sok magánszemély birtokában található meg.

Testre szabott és magas színvonalú 3D Nyomtatás Budapest területén!

Az egyik hatalmas előny, amellyel szolgál a 3D nyomtatás, az az olcsóbb fejlesztés. Ugyanis a tervezési folyamatok legköltségesebb része általában maga a próbálkozás, a kivitelezhető alternatívák tesztelése, a kísérletezés az új anyagokkal és formákkal. Ez az egyik olyan részleg, amely során a 3D nyomtatással jelentős összegeket takaríthatunk meg a tesztelés során és rengeteg időt is. Ahogy fejlődik a technológia, úgy egyre több anyag nyomtatására van lehetőség egy időben,és emiatt válik egyre szélesebb körben alkalmazhatóvá és kihasználhatóvá a 3D nyomtatás.  Az elhasznált költségek jelentős részét a fejlesztés korai szakaszában költik el a vállalkozások. Ide sorolhatóak a tervezés költségei ugyanúgy, mint az ezt követő gyártásé és a próbálkozás során felhasznált erőforrásoké. Természetesen, minél gyorsabban, és egyszerűbben ellenőrizhető a folyamat, annál kevesebb anyagot és időt használunk el feleslegesen a fejlesztés során. A prototípusgyártás, ezen kategórián belül is a 3D nyomtatás egyfajta idő megtakarító lehet számunkra ebbe

Megfizethető 3D nyomtatás árak kínálatával várjuk Budapesti öntödénkben!

3D nyomtatás alkalmazása az alacsonyabb jövedelemmel rendelkező, kisebb cégek számára sok kimenetelben elérhetetlen álom volt. Rengeteg cég, köztük mi, a Sallai öntöde is azonban elkezdett foglalkozni a 3D nyomtatás technológiájával, ezzel rengeteg lehetőséget biztosítva a kisebb vállalkozások számára is, anélkül, hogy meg kelljen vásárolniuk a drága gépeket.  Erre azért is volt hatalmas szükség a piacon, mert minél gyorsabban tudják a fejlesztők tesztelni a termékeiket, annál hamarabb kiderülhetnek a rejtett tervezési vagy gyártási hibák. A nagyobb cégek már a fejlesztések korai szakaszában is alkalmazzák a nyomtatást ellenőrzés végett, ezt a megoldás szerettük volna mi is elérhetővé tenni a kisvállalatok számára! A kis cégek ugyanis általában kevesebb erőforrással rendelkeznek és sokkal alacsonyabb tartalékkal, amely feláldozható lenne a kísérletezések számára, emiatt kedvező és megfizethető öntöde árak kínálatát kínáljuk! Számukra elegendő lehet kevesebb fajta anyag felhasználása egy-egy alkatrész nyomtatása során, amelyek nem kerülnek beépítésre, csak ellenőrzési célt testesítenek meg.

A prototípusgyártás, az az a 3D nyomtatások során felmerülhet az optimalizálás kifejezése is. Az optimalizálás a költségeink, az időnk és az energiaráfordításunk leghatékonyabb alkalmazását jelenti. A hatékonyság elengedhetetlen eszköze tehát a minél takarékosabb időfelhasználás. A gyors prototípusgyártás során mindezt értelmezhetjük úgy is, hogy a maximális kihasználtság tekintetében a lehető legtöbb kiváló minőségű prototípus kerül nyomtatásra, a lehető leggyorsabb idő alatt és mindez persze leállások és meghibásodások nélkül.  Ahhoz, hogy ez kivitelezhetővé váljon a vállalati felhasználók számára is, olyan berendezések szükségesek a nyomtatás során, amelyek mérnöki pontosságú, magas minőségű munkát végeznek és mindemellett hatékony és jól kihasználható is. A Sallai öntöde Budapest területén rendelkezik ezekkel a berendezésekkel, ezért levesszük a vállalatok válláról a terhet, hogy egyénileg szerezzék be a 3D nyomtató felszerelést, és elvégezzük a prototípusgyártást mi magunk kedvező árakon! Vállalkozásunk célja, hogy a 3D nyomtatás ne csak egy áhított és csodált technológia maradjon, hanem a mindennapok részévé válhasson ezzel segítve a terméktervezés folyamatát minden vállalkozás részére!

3D nyomtatás, acél öntöde profin kedvező árakon!

Armatúra, egyéb öntvények, fogazott termékek, héj formázás, jármű, mezőgazdasági gépalkatrészek, saját termék, szerszám működés, színesfém, vasút, vízüveg formázás velünk!