A Sallai öntöde kapacitásbővítő fejlesztése

Sallai György Miklós egyéni vállalkozó „A Sallai öntöde kapacitásbővítő fejlesztése” című, GINOP-1.2.2-15-2015-00056 jelű pályázata során 15 750 000 Ft összegű támogatást nyert eszköz beszerzésére.

A pályázat során a termelési kapacitás bővítéséhezszükséges gépek kerülnek beszerzésre, melyek 70%- a, az Európai Fejlesztési Alapból (ERFA) és hazai központi költségvetési előirányzatból kerül finanszírozásra. A projekt tervezett befejezése 2017. május 15.

Lezárult cégünk kapacitásbővítő pályázata

Végére ért Sallai György Miklós egyéni vállalkozó GINOP-1.2.2-15-2015-00056-os kódszámú kapacitásbővítő beruházása. A vállalkozó az Európai Regionális Fejlesztési Alapból (ERFA) és hazai központi költségvetési előirányzatból nyert 15 750 000 Ft összegű támogatást eszközbeszerzésre. A támogatás mértéke 70 %.
A projekt befejezése 2017.09.25-én valósult meg.

BESZERZÉSRE KERÜLŐ ESZKÖZÖK

 

STEM H 6×10/2WX1 Függesztékes szemcseszóró berendezés

Foundry-Master Smart spektrométer

A függesztékes szemcseszóró berendezés használatával hatékonyabban és jobb minőségben tudom elvégezni a munkadarabok tisztítását, mint a most használatban lévő közel 40 éves berendezéssel.

A fejlesztés eredményeként hatékonyabbá válik a termelési tevékenység, ami az energia és anyaghatékonyságban is kifejezésre kerül, így a működés környezetterhelése is csökken.

Az alkalmazásra kerülő szemcseszórási technológiának köszönhetően a munkadarab tisztítási költsége csökken. Az öntödei mérőgép üzembe helyezésével pedig magas hozzáadott értékű termék előállítása valósulhat meg.

A projekt eredményeként előálló termékek minősége javul az eddigi gyártmányokhoz képest, a termelőkapacitás eléri a megfelelő mértéket, a technológiai folyamatok felgyorsulnak, a költségek csökkenek.

Kérdése van?

Hívjon minket bizalommal és kérjen árajánlatot!