Milyen előnyökkel jár egy precíziós öntöde Pest megyében?

Egy precíziós öntöde Pest megye területén manapság már nagyon elterjedt technikákat képes alkalmazni különböző iparágakon belül, amelynek területén a legtöbb esetben egy viasz mintából indulnak ki, és az úgynevezett formázás folyamata alatt a viasz köré alakítják ki a kerámia kéregformákat. Egy ilyen öntés folyamata során a precíziós öntöde Pest megye területén az olvadt részeket egy célszerűen kialakított üregbe, formába öntik.

Az acélöntvények legkiemeltebb előnye a precíziós öntöde Pest megye telephelyünkön, hogy az acél öntés folyamán alkalmazott gépezetek nagy dimenziós pontossággal és felülettel rendelkeznek, ennek köszönhetően pedig minimalizálható a mechanikai feldolgozás, és ezért csak kisebb mennyiségű megmunkálási pótlékot lehetséges otthagyni a lényegesebb igényeket kielégítő alkatrészek felületein, csakis az acél öntés fog fennmaradni.

Továbbá, ez a folyamat precíziós öntöde Pest megye telephelyünkön akár csiszolás, polírozás és megmunkálás folyamatai nélkül is alkalmazhatók. Fontos lehet továbbá az is, hogy a precíziós öntöde Pest megye telephelyünk módszereinek az alkalmazása rengeteg típusú szerszámgépet képes megtakarítani, valamint manuális órákat dolgoz fel, jelentős mértékben megtakarítva a fém alapanyagokat.

Milyen is egy profi precíziós öntöde Pest megye területén?

A precíziós öntöde Pest megye telephelyünk folyamatait minden esetben nagyon precíz pontosságú alkatrészek sorozatgyártásánál alkalmazzák. Az öntöde Budapest rendszereinek köszönhetően az öntvény tökéletesen pontos felületi tulajdonságokkal, alakpontossággal és méretpontossággal rendelkezik.

A precíziós öntöde Pest megye telephelyünk ezt a technikát viasz segítségével állítja elő, majd bevonattal látják el, homokba ágyazzák, ezután pedig kiolvasztják a viaszt és kiégetik a formát a precíziós öntés folyamata mentén. Az ilyes fajta precíziós öntés alkalmazásának az előnye, hogy egy bonyolultan kivitelezhető folyamat is kivitelezhető a forma roncsolása nélkül, nem szükséges osztott formát alkalmazni.

Precíziós öntöde Pest megye területén, vegyék fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van?

Hívjon minket bizalommal és kérjen árajánlatot!