RÓLUNK

Ismerje meg cégünket!

BEMUTATKOZÁS

Az öntödét Sallai György egyéni vállalkozásként alapította 1994-ben. Induláskor tevékenységi köre elsősorban precíziós technológiával készített bútoripari öntvények előállítására, és azok készre forgácsolására terjedt ki.

A folyamatos személyi-, technikai-, technológiai fejlesztéseknek köszönhetően jelenleg a kezdeti 4 fő alkalmazottal szemben jelenleg 30 fővel folyik a termelés az acél, öntöttvas, gömbgrafitos öntöttvas, alumínium, réz és bronz öntés területén.

A fő profil továbbra is a precíziós öntés maradt, de bevezetésre került a széndioxid-vízüveg kötésű homokformázás, valamint a héjformázás is.
A fejlesztéseknek köszönhetően a nagy alak-, és méret pontosságú, megmunkálást nem-, vagy alig igénylő precíziós öntvények mellett öntödénk ma már nagy mennyiségben gyárt közvetlenül felhasználható, vagy továbbmunkálásra alkalmas homok öntvényeket kis és nagy sorozatokban egyaránt a 0,004 kg – 44,0 kg-os súlytartományban.
Igény esetén saját forgácsoló gépeinkkel végzünk készre munkálást.

Mottónk: Nincs lehetetlen. Ezért előszeretettel vállaljuk az öntött egyedi alkatrészek előállítását is törött, kopott, elhasználódott darabokról is.

Cégünk saját termékek előállítása mellett 95 partnerünknek 535 féle öntött alkatrészt gyárt, és nyitott a bővülés további lehetőségei előtt.

rólunk, sallai

Kérdése van?

Hívjon minket bizalommal és kérjen árajánlatot!