Milyen előnyökkel jár egy öntöde Pest megyében?

Egy öntöde Pest megye területén manapság már nagyon elterjedt technikákat képes alkalmazni különböző iparágakon belül, amelynek területén a legtöbb esetben egy viasz mintából indulnak ki, és az úgynevezett formázás folyamata alatt a viasz köré alakítják ki a kerámia kéregformákat. Egy ilyen öntés folyamata során az öntöde Pest megye területén az olvadt részeket egy célszerűen kialakított üregbe, formába öntik.

Az acélöntvények legkiemeltebb előnye az öntöde Pest megye telephelyünkön, hogy az acél öntés folyamán alkalmazott gépezetek nagy dimenziós pontossággal és felülettel rendelkeznek, ennek köszönhetően pedig minimalizálható a mechanikai feldolgozás, és ezért csak kisebb mennyiségű megmunkálási pótlékot lehetséges otthagyni a lényegesebb igényeket kielégítő alkatrészek felületein, csakis az acél öntés fog fennmaradni.

Továbbá, ez a folyamat öntöde Pest megye telephelyünkön akár csiszolás, polírozás és megmunkálás folyamatai nélkül is alkalmazhatók. Fontos lehet továbbá az is, hogy az öntöde Pest megye telephelyünk módszereinek az alkalmazása rengeteg típusú szerszámgépet képes megtakarítani, valamint manuális órákat dolgoz fel, jelentős mértékben megtakarítva a fém alapanyagokat.

öntöde Pest megyében
sallai öntöde

Milyen is egy profi öntöde Pest megye területén?

Az öntöde Pest megye telephelyünk folyamatait minden esetben nagyon precíz pontosságú alkatrészek sorozatgyártásánál alkalmazzák. Az öntöde rendszereinek köszönhetően az öntvény tökéletesen pontos felületi tulajdonságokkal, alakpontossággal és méretpontossággal rendelkezik.

Az öntöde Pest megye telephelyünk ezt a technikát viasz segítségével állítja elő, majd bevonattal látják el, homokba ágyazzák, ezután pedig kiolvasztják a viaszt és kiégetik a formát a precíziós öntés folyamata mentén. Az ilyes fajta precíziós öntés alkalmazásának az előnye, hogy egy bonyolultan kivitelezhető folyamat is kivitelezhető a forma roncsolása nélkül, nem szükséges osztott formát alkalmazni.

Öntöde Pest megye területén, vegyék fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van?

Hívjon minket bizalommal és kérjen árajánlatot!