Milyen előnyökkel jár egy öntöde Bátorin?

Egy öntöde Bátori területén manapság már nagyon elterjedt technikákat képes alkalmazni különböző iparágakon belül, amelynek területén a legtöbb esetben egy viasz mintából indulnak ki, és az úgynevezett formázás folyamata alatt a viasz köré alakítják ki a kerámia kéregformákat. Egy ilyen öntés folyamata során az öntöde Bátori területén az olvadt részeket egy célszerűen kialakított üregbe, formába öntik.

Az acélöntvények legkiemeltebb előnye az öntöde Bátori telephelyünkön, hogy az acél öntés folyamán alkalmazott gépezetek nagy dimenziós pontossággal és felülettel rendelkeznek, ennek köszönhetően pedig minimalizálható a mechanikai feldolgozás, és ezért csak kisebb mennyiségű megmunkálási pótlékot lehetséges otthagyni a lényegesebb igényeket kielégítő alkatrészek felületein, csakis az acél öntés fog fennmaradni.

Továbbá, ez a folyamat öntöde Bátori telephelyünkön akár csiszolás, polírozás és megmunkálás folyamatai nélkül is alkalmazhatók. Fontos lehet továbbá az is, hogy az öntöde Bátori telephelyünk módszereinek az alkalmazása rengeteg típusú szerszámgépet képes megtakarítani, valamint manuális órákat dolgoz fel, jelentős mértékben megtakarítva a fém alapanyagokat.

öntöde Bátori területén
sallai

Milyen is egy profi öntöde Bátori területén?

Az öntöde Bátori telephelyünk folyamatait minden esetben nagyon precíz pontosságú alkatrészek sorozatgyártásánál alkalmazzák. Az öntöde Budapest rendszereinek köszönhetően az öntvény tökéletesen pontos felületi tulajdonságokkal, alakpontossággal és méretpontossággal rendelkezik.

Az öntöde Bátori telephelyünk ezt a technikát viasz segítségével állítja elő, majd bevonattal látják el, homokba ágyazzák, ezután pedig kiolvasztják a viaszt és kiégetik a formát a precíziós öntés folyamata mentén. Az ilyes fajta precíziós öntés alkalmazásának az előnye, hogy egy bonyolultan kivitelezhető folyamat is kivitelezhető a forma roncsolása nélkül, nem szükséges osztott formát alkalmazni.

Öntöde Bátori területén, vegyék fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van?

Hívjon minket bizalommal és kérjen árajánlatot!