Milyen előnyökkel jár egy acél öntöde Egerben?

Egy acél öntöde Eger területén manapság már nagyon elterjedt technikákat képes alkalmazni különböző iparágakon belül, amelynek területén a legtöbb esetben egy viasz mintából indulnak ki, és az úgynevezett formázás folyamata alatt a viasz köré alakítják ki a kerámia kéregformákat. Egy ilyen öntés folyamata során az acél öntöde Eger területén az olvadt részeket egy célszerűen kialakított üregbe, formába öntik.

Az acélöntvények legkiemeltebb előnye az acél öntöde Eger telephelyünkön, hogy az acél öntés folyamán alkalmazott gépezetek nagy dimenziós pontossággal és felülettel rendelkeznek, ennek köszönhetően pedig minimalizálható a mechanikai feldolgozás, és ezért csak kisebb mennyiségű megmunkálási pótlékot lehetséges otthagyni a lényegesebb igényeket kielégítő alkatrészek felületein, csakis az acél öntés fog fennmaradni.

Továbbá, ez a folyamat acél öntöde Eger telephelyünkön akár csiszolás, polírozás és megmunkálás folyamatai nélkül is alkalmazhatók. Fontos lehet továbbá az is, hogy az acél öntöde Eger telephelyünk módszereinek az alkalmazása rengeteg típusú szerszámgépet képes megtakarítani, valamint manuális órákat dolgoz fel, jelentős mértékben megtakarítva a fém alapanyagokat.

Milyen is egy profi acél öntöde Eger területén?

Az acél öntöde Eger telephelyünk folyamatait minden esetben nagyon precíz pontosságú alkatrészek sorozatgyártásánál alkalmazzák. Az öntöde Budapest rendszereinek köszönhetően az öntvény tökéletesen pontos felületi tulajdonságokkal, alakpontossággal és méretpontossággal rendelkezik.

Az acél öntöde Eger telephelyünk ezt a technikát viasz segítségével állítja elő, majd bevonattal látják el, homokba ágyazzák, ezután pedig kiolvasztják a viaszt és kiégetik a formát a precíziós öntés folyamata mentén. Az ilyes fajta precíziós öntés alkalmazásának az előnye, hogy egy bonyolultan kivitelezhető folyamat is kivitelezhető a forma roncsolása nélkül, nem szükséges osztott formát alkalmazni.

Acél öntöde Eger területén, vegyék fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van?

Hívjon minket bizalommal és kérjen árajánlatot!