Precíziós Öntöde árak

Precíziós Öntöde árak

Precíziós öntöde árak - Kedvezően!

Precíziós öntöde árak ajánlatunk elkészítéséhez szükségünk lesz ügyfeleinktől az alábbi információkra:

Az összes adatot tartalmazó öntvényrajz, Viasz présszerszám vagy öntő forma - abban az esetben ha a megrendelő rendelkezik ezekkel,

Majd a próbagyártást követően fogunk adni precíziós öntöde árak ajánlatot.

Precíziós öntödénk már hosszú évek óta foglalkozik olyan öntvényminőségek gyártásával, amelyekkel szemben követelmény a szívósság, a jó ütőmunka és hosszú élettartam, és mindezt költséghatékony precíziós öntöde árak mellett!

Gyártunk többek között rézsűkaszához szemes késeket, amelyeknek kopásnak kitett része, 68-70 HRC kemény. Ez a gyakorlatban minimum négyszeres élettartamot biztosít, jelentősen növelve a használati érték-ár arányt.

Precíziós öntöde árak - Költséghatékonyan!

A precíziós öntöde folyamatait minden esetben nagyon precíz pontosságú alkatrészek sorozatgyártásánál alkalmazzák. Az öntöde rendszereinek köszönhetően az öntvény tökéletesen pontos felületi tulajdonságokkal, alakpontossággal és méretpontossággal rendelkezik.

A precíziós öntöde telephelyünk ezt a technikát viasz segítségével állítja elő, majd bevonattal látják el, homokba ágyazzák, ezután pedig kiolvasztják a viaszt és kiégetik a formát a precíziós öntés folyamata mentén. Az ilyes fajta precíziós öntés alkalmazásának az előnye, hogy egy bonyolultan kivitelezhető folyamat is kivitelezhető a forma roncsolása nélkül, nem szükséges osztott formát alkalmazni.

Ajánljuk figyelmükbe gyártmányunkat, kedvező precíziós öntöde árak mellett, igény esetén más típusok legyártását is tudjuk vállalni!

Biztosítunk ügyfeleink részére próbagarnitúrát, hogy a beszerzésről saját tapasztalatuk alapján tudjanak dönteni.

Precíziós öntöde árak kedvezően, vegyék fel velünk a kapcsolatot!