Acél Öntöde árak

Acél Öntöde árak

Acél öntöde árak - Kedvezően!

Acél öntöde árak ajánlatunk elkészítéséhez szükségünk lesz ügyfeleinktől az alábbi információkra:

Az összes adatot tartalmazó öntvényrajz, Viasz présszerszám vagy öntő forma - abban az esetben ha a megrendelő rendelkezik ezekkel,

Majd a próbagyártást követően fogunk adni acél öntöde árak ajánlatot.

Precíziós öntödénk már hosszú évek óta foglalkozik olyan öntvényminőségek gyártásával, amelyekkel szemben követelmény a szívósság, a jó ütőmunka és hosszú élettartam, és mindezt költséghatékony acél öntöde árak mellett!

Gyártunk többek között rézsűkaszához szemes késeket, amelyeknek kopásnak kitett része, 68-70 HRC kemény. Ez a gyakorlatban minimum négyszeres élettartamot biztosít, jelentősen növelve a használati érték-ár arányt.

Acél öntöde árak - Költséghatékonyan!

Az acél öntöde folyamatait minden esetben nagyon precíz pontosságú alkatrészek sorozatgyártásánál alkalmazzák. Az acél öntöde rendszereinek köszönhetően az öntvény tökéletesen pontos felületi tulajdonságokkal, alakpontossággal és méretpontossággal rendelkezik.

Az acél öntöde telephelyünk ezt a technikát viasz segítségével állítja elő, majd bevonattal látják el, homokba ágyazzák, ezután pedig kiolvasztják a viaszt és kiégetik a formát a precíziós öntés folyamata mentén. Az ilyes fajta precíziós öntés alkalmazásának az előnye, hogy egy bonyolultan kivitelezhető folyamat is kivitelezhető a forma roncsolása nélkül, nem szükséges osztott formát alkalmazni.

Ajánljuk figyelmükbe gyártmányunkat, kedvező acél öntöde árak mellett, igény esetén más típusok legyártását is tudjuk vállalni!

Biztosítunk ügyfeleink részére próbagarnitúrát, hogy a beszerzésről saját tapasztalatuk alapján tudjanak dönteni.

Acél öntöde árak kedvezően, vegyék fel velünk a kapcsolatot!